Intermezzo’s

Energizer:

Muriel Kloek; Energizer; Muzikaal intermezzoAls organisator van events en meetings kent u de bekende inkak momentjes van zo’n dag. Vlak na de lunch bijvoorbeeld als er al veel vergaderd en stil gezeten is. Een muzikale energizer is de ideale remedie. Eerst wat inzing oefeningen die vooral een hoog fun gehalte hebben. Daarna wat ontspanning – mensen vinden het heerlijk en doen vol overgave mee! Wat muzikale vraag- en antwoord spelletjes en binnen no time staat iedereen te swingen.

Bij het zingen worden endorfines aangemaakt, het verbindt, ontspant en geeft een vrij gevoel. Gegarandeerd dat mensen wakker geschud worden en er weer een half dagje tegen aan kunnen. Duur: 20-30 min. Voor meer informatie: mail of bel!

Inspirator:

U organiseert een bijeenkomst en u wilt net even iets anders. U wilt dat mensen voorbij het standaard geformaliseerde contact gaan, u wilt intimiteit en verdieping. Weinig efficiĆ«nter dan muziek om mensen bij hun strot te grijpen en te “openen”. Er staat een aantal zeer gevoelige en herkenbare songs op mijn repertoire. Voor een half uurtje krijgt u 5 Ć  6 nummers met een verhalende tekst erbij die aansluit bij de thematiek van uw event. U heeft daarna de perfecte sfeer om kwetsbare onderwerpen aan te boren, delicate kwesties te bespreken of simpelweg een prettig samenzijn te kunnen starten. Voor meer informatie: mail of bel!

Muriel Kloek; Muzikaal Intermezzo; Songwriting

Ontroerend en grappig

Muriel Kloek; Muzikaal Intermezzo; Songwriting

Salut la France

Als het stil was

Als het stil was