Muriel Kloek

Muriel Kloek zangeresMuriel Kloek zangeresMuriel Kloek zangeresMuriel Kloek zangeres

Als liefde onbetaalbaar is, kun je dan een prijskaartje hangen aan iets wat uit liefde gemaakt is?

Kunst en ondernemerschap zijn in deze tijden onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kunst wordt dus om het ondernemerschap de kunst te laten aanvullen en versterken. Kunst en geld, vrouwelijk en mannelijk, liefde en brute lust, kwetsbaarheid en kracht, goed en kwaad, ze lijken onverenigbaar met elkaar. Toch is het juist de confrontatie en de uiteindelijke eenwording van die tegenstellingen die het ultieme werk en de ultieme bevrediging over dat werk opleveren.

Muriel KloekMuriel is een artiest met een boodschap. Ze is een expressieve zangeres en haar teksten zijn scherp en inhoudelijk. Haar muziek heeft wijd verspreide invloeden, chanson combineert zich met rap en hiphop, rock vloeit over in klassiek. Ze bezit het vermogen haar publiek zich op zijn gemak te laten voelen en te betrekken in haar performance. Het maakt de optredens levendig en boeiend.

Music In Motions is in 2008 van start gegaan. Muriel begeleidde koren en gaf worskhops in het evenementencircuit. Tegenwoordig wordt ze ingehuurd als zangeres in het bedrijfsleven voor teambuildingssessies en muzikale intermezzo’s; ze geeft les, schrijft songs en arrangeert. Ze schreef de show Noresign die in het najaar van 2015 succesvol voor het eerst werd uitgevoerd. Momenteel wordt er gekeken naar mogelijkheden om de show verder te ontwikkelen.

Muriel KloekZe zat als kind op de kathedrale koorschool, kreeg een aantal jaren pianolessen en heeft later zanglessen genomen bij Eva Kieboom, Brian Sporkslede, Fanny Alofs en Harjo Pasveer.
Ze woonde een aantal jaren in Rome en in Zuid-Frankrijk waar ze respectievelijk werkte als restauratrice op historische monumenten en als accountmanager.

Elke show die onder de noemer van Music In Motions bedacht wordt, elke song die wordt geschreven, heeft zijn eigen oorspronkelijke waarde en komt voort uit persoonlijke overtuiging. Vanaf het moment dat het het daglicht ziet, gaat het zijn weg bewandelen om bij het grotere publiek terecht te komen – zonder een spatje aan authenticiteit in te leveren.

Publicaties:
Ondernemende kunstenaars moeten leren niet meer in potjes te denken (NRC Handelsblad & NRC.next)
Beste beslissers van de westerse wereld, wij zijn jullie spierballentaal kostbeu (Postonline)

Met die vrouwenquota gaan we het niet redden (NRC.next)

Muriel KloekMuriel KloekMuriel Kloek