28-09-2019 - Schiller Theater Place Royale - Schiller Theater Place Royale Utrecht Informatie

Horen, Zien en Schranzen

MURIEL bij Horen, Zien en SchranzenHoren, Zien & Schranzen is een smakelijk en eclectisch totaalmenu dat de zintuigen prikkelt en verwent. Als vaste ingrediënten zijn er: live poëzie, live kunst & lekker eten. Bij deze 6e editie mag ik met mijn Franstalige poëtische liedjes de avond opluisteren! Het thema is: de “nuttelozen van de nacht” ;-)

 

Horen, Zien en Schranzen

“Luisteren, kijken en proeven, daar draait het om bij Horen & Zien & Schranzen. Meeslepende, inspirerende en confronterende optredens van dichters, spoken word artists en andere woordkunstenaars. Dit onder het genot van heerlijk lekker al dan niet vegetarisch eten op een bijzondere en gastvrije ontmoetingsplaats in hartje Delfshaven – Rotterdam.”

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het is een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)MURIEL bij Horen, Zien en Schranzen

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Venue

Schiezicht - Ingang Spangense Kade

Mathenesserdijk 272b

3026 GN, Rotterdam

Datum & Tijd

09-11-2019 | 19:00