fbpx

Boek nu je tickets voor de herfst tour Noresign! Shows & Tickets

Venue

De Kroon

Schiemond 20

3024 EE, Rotterdam

Datum & Tijd

11-09-2020 | 20.30

Informatie

Moeder-Dochter Avond; Early Bird €12,50/ Normaal €14,50 + €1 servicekosten

Betalingen worden afgehandeld door onze betaalprovider via een beveiligde pagina. Na betaling keert u terug naar onze website.

NO resign bij De Kroon – women only SOLD OUT

SOLD OUT!!!!!

Noresign, lunatic looking for love by SaraliNo resign, lunatic looking for love

Een jonge vrouw breekt los uit een mentaal korset, op zoek naar vrijheid en liefde. Ze zit gevangen in een liefde waar ze niet gelukkig van wordt. Hoe is ze daarin verstrikt geraakt? Hoe komt ze er weer uit? En wat wil ze wel?

Dance, hiphop, swing en rockballads nemen je mee in een emotionele rollercoaster over taboes op woede en lust. Maar het roept vooral een prangende vraag op: hoe gaan we met onze gevoelens om? Hoe vrij ben je als je ze onderdrukt? En ben je dan nog in staat om lief te hebben?

No resign, geef niet op: een spel van licht, decor, muziek en beweging zorgen voor een aangrijpende, intense voorstelling over verlangen naar emotionele vrijheid, heelheid en eigenliefde.

Moeder-dochter avond

Het is women only vanavond! Kom gezellig met je zussen, moeder, oma naar deze speciale avond en neem meteen ook je tantes, nichten, vriendinnen en collega’s mee :)

Noresign bij de kroon

De Kroon

We zijn te gast bij De Kroon, een nieuwe Rotterdamse hotspot voor originele creatieve ondernemers. Hier kun je kroketten van oesterzwammen eten, je kan er stoute koffie krijgen die getapt wordt als een biertje. En stel je voor, een nachtje slapen in architectonisch design bij culture campsite! Het kan allemaal bij De Kroon op het voormalige terrein van Croonwolter & Dros, Delfshaven, Rotterdam

Noresign 2.0 komt tot stand met steun van: