15-09-2019 - Poetry at Sea - Manta Beach Den Haag Informatie

Schiller Theater Place Royale

MURIEL bij Schillertheater Place Royale

Schillertheater Place Royale

Mijn  eerste theater optreden gaat plaatsvinden in het centrum van Utrecht bij het Schillertheater Place Royale. Het pand heeft een rijke geschiedenis en er gaat een een leuke anekdote: Mozart zelf verbleef als tienjarige met zijn vader en zus een aantal dagen in de Korte Minrebroederstraat. In het Theater, wat toen een danszaal  was, oefende hij de klavecimbel.

 

MURIEL bij Grounds

Foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben, maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen, maar betekenen die instincten en stille verlangens niet stiekem juist onze kracht en vrijheid?” Het muziekconcert duurt een uur, eventueel een pauze.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via de site van het Schillertheater. Vrienden van het Schiller Theater en houders van een U-Pas, 65+-pas of studentenpas krijgen op vertoon van genoemde pas korting op de toegangsprijs.

 

Le Cri de la Nuit - MURIEL, Foto: Laura Tedeschi

Foto: Laura Tedeschi

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven  zijn. Het vormt een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Venue

Schiller Theater Place Royale

Minrebroederstraat 11

3512 GS, Utrecht

Datum & Tijd

28-09-2019 | 20:30