fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Album NOresign, lunatic looking for love

Blog   Muriel

NOresign, lunatic looking for love albumcoverHet album NOresign is HIER VERKRIJGBAAR! Binnenkort ook te streamen!

NOresign, lunatic looking for love

Dit album neemt je mee op avontuur als een suite van songs, die het verhaal vertelt van een vrouw die losbreekt. Ze wil vrij zijn, zich kunnen uiten en zijn wie ze is. Ze wil liefhebben op haar eigen manier.

Een grillige reis vol pieken en dalen met een minstens zo avontuurlijk muzikaal palet: van clubhouse naar een piano ballad met subtiele koortjes en van dansbare funk naar een popsong met jankende gitaarsolo. Door die verschillende stijlen haar verhaal binnen te trekken creëert MURIEL een eigen, unieke sfeer en sound.

Luister hier alvast een paar liedjes:

NOresign – de Deal

Dit is de grote tovertruc: het hele album is een verhaal en veel liedjes lopen in elkaar over. Op een CD kan dat heel mooi geproduceerd worden, maar bij de streamingsdiensten en radio werkt dat anders. Dus, vooralsnog is de muziek alleen te beluisteren als CD of als gedownloade tracks, mèt de toffe overgangen. Streamingsdiensten zoals Spotify en Deezer gaan we binnenkort opzoeken en daar zullen dan alleen de losse liedjes te beluisteren zijn.

Credits:

Verder was dit nooit tot stand gekomen zonder een aantal te gekke samenwerkingen:
Backing vocals: Luca Warmer (/Muriel Kloek)
Cello: Marta Gonzalez
Gitaar en extra paar oren – mix: Toon Habraken
Keys: Bart Wolvekamp (11-Could I love) en Muriel Kloek
Bas: Sanne Verbogt
Drums: Stefan Maas
Opname studio Cello: TSP Waves

Verder dank aan: William Bakker (extra paar oren – mastering) Sarali (coverfoto), Dalida GA (stage design) Sera Edgington (ontwerp tekstboekje), Prinses Theater (locatie shoot), Popunie (financiële injectie)

 

Don’t you resign from what you feel is true, what belongs to you and what you care for, don’t you resign from love. NOresign – geef niet op!

 

Reacties zijn gesloten.