fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Trailer “le cri de la nuit” is uit!

Blog   Muriel

De albumtrailer Le Cri de la Nuit is uit! Bekijk hem hieronder:

Albumtrailer

Het was nogal een spannende aangelegenheid want ik ben er speciaal voor naar Italië gevlogen. Daar heb ik met een team van te gekke professionals 2 dagen gedraaid in de Dolomieten. Een onvergetelijke ervaring met Veronica Ramses, Laura Tedeschi en Elena Friso!

Het verhaal

Er zit nog een leuk verhaal aan vast: want in april had ik mezelf verschanst op een mini vulkaaneilandje ten noordoosten van Sicilië zonder auto’s en geen internet. Het bleek een best kept secret te zijn van de Italiaanse modewereld. O.a. Dolce e Gabbane, Naomi Campbell hebben er een tweede huis. Op deze stiekem erg hippe plek kwam ik deze fantastische meiden tegen. We klikten en besloten samen de artwork te maken voor mijn aankomende album. Bij deze het resultaat!

Voorverkoop

Op 11 november vindt de albumrelease plaats. Tot die tijd is het album nog in de voorverkoop en kun je de 13 liedjes aanschaffen voor 10,00 in plaats van 12,00 . Het zijn liedjes van de voorstelling Muriel En Chansons over nachtleven en liefde met als titel: “Le Cri de la Nuit” – de roep van de nacht. Zodra het af is, ontvang je een link om het album te downloaden.

albumtrailer Le Cri de la Nuit - Muriel ; Foto: Laura Tedeschi ; Bodypainting: Veronica Ramses

Le Cri de la Nuit – Muriel ; Foto: Laura Tedeschi ; Bodypainting: Veronica Ramses

Als je het leuk vindt om het project een zetje te geven, vul dan hieronder je gegevens in, de rest wijst zich vanzelf. Je krijgt een plekje in de kunstenaarshemel.

Totaal: € -

Donaties

Is dit album naar jouw idee zelfs een noodzakelijke toevoeging aan het Nederlandse culturele landschap, dan ben je uiteraard vrij om een groter bedrag over te maken. Er zal nog wat studio tijd en fancy artwork betaald moeten worden dus alle bijdragen zijn welkom! Bij de presentatie zullen gulle gevers uiteraard als VIP’s behandeld worden.
Rekeningnr NL89 TRIO 0390 9547 05 tnv Music In Motions en vergeet niet om je email adres bij het kenmerk te zetten!

 

Een voorproefje:

Reacties zijn gesloten.