fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Fladderende borsten – Muriel’s artiestenleven #2

Blog   Muriel
Fladderende borsten Muriel's muzikantenleven #2

La danse – bij Schiller Theater Utrecht

Degenen die mij wat langer op instagram volgen, weten dat ik het hele jaar door buiten zwem. Zwemmen is wellicht een groot woord voor ’s winters snel de golven in en uit rennen. Maar, noem het dompelen of dippen, ik ga altijd kopje onder.

Eind oktober is het water niet erg afgekoeld en ik maak gebruik van een zonnige middag voor een uurtje strand. Ik ben gehecht aan mijn privacy bij deze activiteit dus ik moet altijd een eindje lopen. In de verte zie ik wat oudere dames met honden, maar dat stoort me niet. De zon schijnt, het water is goed te doen, ik ben blij.

Als ik weer aangekleed ben, spreekt één van de dames me aan. “Is het niet koud?” “Het hele jaar door?” “Waarom dan?” Ik vertel dat ik nooit griep krijg, mijn huid er zacht van wordt en gaat tintelen. Dat het echt heel erg lekker is.

Kleine meisjes

Als ik verder loop langs de vloedlijn, hoor ik even later gegil achter me. Een spiernaakte dame met fladderende borsten rent de zee in. Uiteindelijk poedelen ze allevier als kleine meisjes stoeiend en lachend in de branding. Ik heb een trend gezet. Ik vind dat ik een goede daad heb verricht.

Reacties zijn gesloten.