fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

MUZIEKLES

Blog   Muriel

Music In Motions Muziekstudio Delfshaven

Ben je op zoek naar privé muziekles? Maak je zelf muziek, of zou je graag muziek willen maken? Zing je graag covers en zou je graag wat stappen verder willen zetten? Vind je het leuk om jezelf te leren begeleiden op de piano? Schrijf je liedjes en zing je ze zelf? Ik help je er graag bij!

Zingen:

Hou je van zingen en zou je er graag meer mee willen doen? Wil je graag je bereik vergroten en meer willen kunnen met je stem? Vind je het spannend om jezelf en public te laten horen en wil je graag wat meer zelfvertrouwen willen opbouwen? Ook hierbij kan ik je helpen door wat je lastig vindt makkelijker voor je te maken en wat je goed kan juist zichtbaarder.

 

Music In Motions Studio Delfshaven RotterdamSongwriting:

Als je wilt, kan ik je leren hoe je een song structureert, je kennis van akkoorden uitbreiden zonder al teveel ingewikkelde muziek theorie. Ik kan je helpen om je teksten en om je melodieën spannend te houden en er variatie in aan te brengen. Uiteindelijk gaan we er samen voor zorgen dat jouw liedjes overkomen zoals jij ze van binnen voelt!

Jezelf begeleiden op een keyboard of piano

Het is superleuk om jezelf te kunnen begeleiden op jouw eigen instrument. Je bent van niemand afhankelijk, kunt spelen wanneer je wilt en op jouw manier. Maar het multitasken kan in het begin nog weleens lastig zijn. Ik kan je helpen om je zang en je spel goed samen te leren coördineren. We kunnen samen originele begeleidingen bedenken zodat je niet alleen wat akkoorden neerlegt. Dan kan je straks je favoriete song feilloos eruit knallen!

Privé muziekles

Muriel Kloek - zangles - songwriting - pianolesJe krijgt les bij mij thuis op mijn bohemian zolder in Rotterdam Delfshaven (drie trappen op ;-)). Struin gerust wat rond op de rest van mijn site, dan kan je een beetje zien wat ik zelf allemaal doe als muzikant en of je ervan geïnspireerd raakt want dat is belangrijk. Ik vraag 20 euro per half uur en in principe geef ik lessen van een uur maar als je dat graag anders wilt, dan valt daar allicht een mouw aan te passen. Bel of app even naar 06 39 489 409 of stuur een mailtje. Dan maken we een afspraak voor een proefles als je het leuk vindt, kijken we of we samen iets kunnen doen. Ik, Muriel, heb momenteel nog ruimte voor 2 leerlingen en maak graag tijd voor je!

 

Reacties zijn gesloten.