fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Rijnmond op het dakpark – Muriels artiestenleven #11

Blog   Muriel

Muriel RijnmondHet is woensdag en ik bezoek gewoontegetrouw mijn geliefde dakpark. Twee grote, afgetrainde gasten met kinderwagen spreken me aan. Radio Rijnmond doet een item over sporten in het dakpark, of ik mee wil doen. Ik heb net de dag ervoor een persbericht naar Rijnmond gestuurd over een event dat een week later gaat plaatsvinden. Natuurlijk doe ik mee.

Zo gezegd zo gedaan. Ik maak mijn training af, sprint nog even naar huis voor wat fruit zodat ik normaal kan blijven communiceren en geen suikerdip krijg. Even later sta ik te kletsen met Erik Lemmers die een onwijs aardige gast blijkt en oprechte interesse toont. Hoe hij het doet weet ik niet want hij voert een volkomen coherent gesprek terwijl in zijn oortje de studio meetettert. Knap!

Hij vraagt me wie ik ben, waar ik me mee bezig houdt en ik laat op de bankjes en tafels mijn gebruikelijke oefeningen zien. Niks spannends maar achteraf vraag ik me af of het wel helemaal marketing verantwoord is om zo niet-divalike in een microfoon te hijgen.


Free publicity

Hij vindt het prachtig en geeft me zowaar de kans om betreffende event te pluggen. Ik sta een beetje te kijken. Zo zweet ik peentjes op een persbericht, zo komt er free publicity uit de lucht vallen.

Twee dagen later wordt betreffende event helaas verzet naar mei wegens virale omstandigheden. Ik hoop dat ze hem bij Rijnmond even warm houden ;)Hieronder ons gesprek:

Reacties zijn gesloten.