fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

VOORVERKOOP “Le Cri de la Nuit” VAN START

Blog   6   Muriel

De voorverkoop van mijn chansons is gestart! Zoals je misschien wel weet, ben ik bezig om de liedjes van mijn act Muriel En Chansons op te nemen. Het is een compilatie van 13 liedjes, over nachtleven en liefde met als titel:  “Le Cri de la Nuit” – de roep van de nacht.

Om de laatste stappen te maken, kan ik je hulp wel gebruiken en daarvoor bied ik je het volgende aan:

alles staat in de steigers, arrangementen zijn klaar en je kan ook al een beetje horen wat voor sound het gaat krijgen. Het wordt echt mooi. Deze lente worden alle 13 chansons schoon ingezongen, ingespeeld, gemixt en gemastered. Van de zomer  start de officiële verkoop voor 99 ct per liedje of 12,00 voor het geheel.

Voorverkoop

Als je nou denkt: dit wordt supertof en ik wil het graag een vroegtijdig zetje geven! Dan kan je voor 10 euro nu alvast alle 13 liedjes kopen. Zodra het af is, ontvang je een link om het album te downloaden. Daarnaast krijg je ook een kijkje in de keuken, als eerste de laatste previews te horen en zal ik je wellicht af en toe om feedback vragen (maak je niet druk, ik zal je niet plat spammen ;-))

Totaal: € -

Donaties

Zijn deze chansons naar jouw idee zelfs een noodzakelijke toevoeging aan het Nederlandse culturele landschap, dan ben je uiteraard vrij om een groter bedrag over te maken. Er zal nog wat studio tijd en fancy artwork betaald moeten worden dus alle bijdragen zijn welkom! In het najaar komt er een presentatie en gulle gevers zullen uiteraard als VIP’s behandeld worden.
Rekeningnr NL89 TRIO 0390 9547 05 tnv Music In Motions en vergeet niet om je email adres bij het kenmerk te zetten!

 

Een voorproefje:

6 Reacties op “VOORVERKOOP “Le Cri de la Nuit” VAN START”

 1. René van de Kraats schreef:

  Ha Muriel,
  Wat fijn om weer wat van je te horen. Ik verheug me zeer op de chansons. Ben altijd al een groot liefhebber van Brel, maar ook van Leo Ferre en Georges Brassens geweest. Maaike Meijer heeft een mooi artikel over Boudewijn de Groot, het Franse chanson en de sexuele revolutie geschreven. Moet je lezen. Kun je via haar website maaikemeijer.nl
  in het menu bij publicaties vinden. Heel veel succes met je vocale prestaties!
  René

  • Muriel Kloek schreef:

   Hoi René,
   dankjewel voor je enthousiasme, supercool!
   Ja, ik zal dat artikel lezen, lijkt me interessant.
   Je hoort snel weer van me!
   Hartelijke groeten,
   Muriel

 2. Kristyle schreef:

  Ha Muriël,

  Ontzettend benieuwd naar je album, dank dat je mij hierop hebt geattendeerd. Heel veel succes met de start up, hoop je zo een beetje te supporten. En natuurlijk ook te genieten van je muziek ?
  Liefs!

  Kristyle

  • Muriel Kloek schreef:

   Hoi Kristyle,
   dankjewel voor je support, heel cool, wordt een mens blij van!
   Je hoort snel weer van me :-)
   xx

 3. Gideon schreef:

  Hoi lieverd,

  Veel succes met de afronding en ik kijk uit naar je nieuwe muziek!!!

  • Muriel Kloek schreef:

   Ja, lief! Dankjewel, ben hard aan de bak, komt eraan! :-)