fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Singing-queen teambuilding

Zingen verbindt, ontspant en geeft mensen een geluksgevoel. Het geeft een gevoel van vrijheid en maakt emoties los.

`Muriel Kloek Teambuilding Zingen Singing-queenAls trainer heeft u vaak te maken met groepen mensen die ontwikkelingstrajecten door moeten of processen ondergaan waar ze niet persé zelf voor hebben gekozen. U ondervindt weerstand, werkt met teams waar onveiligheid of spanningen zitten of waar draagvlak gecreëerd moet worden voor een cultuuromslag. Deze vorm van teambuilding is daarbij van enorme steun, als aftrap, als onderbreking of als afsluiting van uw training.

 

Ik zing met mensen en eigenlijk bouw ik een feestje. Mensen staan alsof ze in de kroeg zijn bekende hitjes mee te brullen en vergeten dat ze op werk zijn, op training en dat ze confronterende dingen hebben gehoord en gedaan. Als ze een beetje opgewarmd zijn, daag ik mensen uit om naar voren komen, hun “eigen liedje” te zingen, hun “stem te laten horen” en even in de spotlight staan.
Teambuilding zingen Singing-queen Muriel KloekEr wordt veel gelachen, soms uit ontroering een traan weggepinkt en mensen kunnen op een ludieke manier frustraties ventileren. Mensen voelen zich op hun gemak en worden in hun waarde gelaten, het blijft leuk. Een goede basis voor teambuilding. Ik werk intuïtief en voel groepen goed aan.

Muriel Teambuilding zingen Singing-queenVoor de deelnemers is het ontspannend, verbindend en een uitlaatklep. De interventie verbroedert en creëert een vorm van intimiteit onder de aanwezigen. Voor u als trainer is het interessant omdat mensen zichzelf van een heel andere kant laten zien en uit hun keurslijf gaan. Het blijkt dat bij meerdaagse trainingen, onder de deelnemers, nadat we een avond samen hebben doorgebracht, de sfeer aanzienlijk is verbeterd, openener en losser is geworden. De focus kan uiteraard naar gelang het thema van de training of het traject aangepast worden.

Singing-Queen komt op vrijwel elke lokatie met stage piano en apparatuur. Een sessie duurt 1,5 uur en is mogelijk vanaf 10 personen. Mail of bel gerust voor meer informatie.

“Muriel haalt het onverwachte uit je, ongedwongen en spontaan. Ik hoop haar nog vaak mee te maken!”

De Baak De Boerinn KPMG Monuta Rijkswaterstaat Plateau Universiteit van Utrecht