fbpx

Boek nu je tickets voor de herfst tour Noresign! Shows & Tickets

Noresign, lunatic looking for love

Noresign, lunatic looking for love by Sarali

 

Een jonge vrouw breekt los uit een mentaal korset, op zoek naar vrijheid en liefde. Ze zit gevangen in een liefde waar ze niet gelukkig van wordt. Hoe is ze daarin verstrikt geraakt? Hoe komt ze er weer uit? En wat wil ze wel? NO resign – geef niet op!

Muriel – zang en Marta – cello spelen hun guts eruit. Dance, hiphop, swing en verstilde ballads nemen je mee in deze prikkelende show over taboes op woede en lust.

Maar het roept vooral een dringende vraag op: hoe gaan we om met onze gevoelens? Hoe vrij ben je als je ze onderdrukt? En ben je dan nog in staat om lief te hebben?

Muriel - Noresign, lunatic looking for love by SaraliEen spel van licht, decor, muziek en beweging zorgen voor een aangrijpende, intense voorstelling over verlangen naar emotionele vrijheid, integriteit en eigenliefde.

Bestel hier je tickets voor de shows in LEIDEN op 25 & 26 september bij De Buurt 1.5

Check hier de agenda voor de andere steden

 

Teaser

 

Op tour

De tour start in september 2020 in Rotterdam. De Spaanse celliste Marta Gonzalez gaat mee als enige instrumentalist. Kunstenares Dalida Georgiou Achmet heeft een waanzinnige stage set up ontworpen en geproduceerd en de choreografie is ontstaan in samenwerking met danseres Maroula Iliopoulou. Licht en geluid worden verzorgd door Laurens Voois en achter de schermen houdt Sera Edgington zich bezig met productie en visuele communicatie.  Sarali verzorgde de fotoshoot en  Joost van Tiggelen maakte de teaser. Bijbehorend album wordt gemixt en gemasterd door Aleksandar Obradovic-TSP Wave.  De muziek en het hele concept komen uit de koker van Muriel Kloek. Check hier de tourdata!

Support

We hebben geen officiële crowdfundingscampagne gevoerd maar als je wilt supporten in deze bizarre tijden dan waarderen we dat enorm, alle beetjes helpen! Kijk hier wat je kan doen!

Noresign – geef niet op!

De titel van de voorstelling lijkt zijn naam eer aan te doen. In 2015 stond er een eerdere versie op de planken. Deze was veelbelovend maar de tijd was niet rijp.

Dit is de videoclip die toen gemaakt is:

Noresign 2.0 komt tot stand met steun van: