fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Noresign, lunatic looking for love

NO resign – geef niet op! Don’t you resign from what you feel is true, what belongs to you and what you care for. Don’t you resign from love.

Een jonge vrouw breekt los uit een mentaal korset, op zoek naar vrijheid en liefde. Ze zit gevangen in een liefde waar ze niet gelukkig van wordt. Hoe is ze daarin verstrikt geraakt? En wat wil ze wel?

Noresign, lunatic looking for love by SaraliMuriel levert een intense en krachtige performance waarin zang, muziek en beweging samensmelten tot een spannend en aangrijpend geheel. Marta speelt op cello haar guts eruit. Het spel van licht en decor van Dalida Georgiou vullen de show aan tot een bijzonder visueel spektakel.

18 popliedjes in verschillende stijlen, dance, rap, swing, rock, verstilde ballads, voeren je mee in een rollercoaster over taboes op woede en lust. Het roept prangende en actuele vragen op: Hoe gaan we om met onze gevoelens? Hoe vrij ben je als je ze onderdrukt? Ben je dan nog in staat om lief te hebben?

NO resign, geef niet op! Een aangrijpende, intense voorstelling over verlangen naar emotionele vrijheid, integriteit en eigenliefde.

De tourdata zijn verplaatst naar 2021, check de agenda om op de hoogte te blijven!

 

Teaser

 

Op tour

De tour start in september 2020 in Rotterdam. De Spaanse celliste Marta Gonzalez gaat mee als enige instrumentalist. Kunstenares Dalida Georgiou Achmet heeft een waanzinnige stage set up ontworpen en geproduceerd en de choreografie is ontstaan in samenwerking met danseres Maroula Iliopoulou. Licht en geluid worden verzorgd door Laurens Voois en achter de schermen houdt Sera Edgington zich bezig met productie en visuele communicatie.  Sarali verzorgde de fotoshoot en  Joost van Tiggelen maakte de teaser. Bijbehorend album wordt gemixt en gemasterd door Aleksandar Obradovic-TSP Wave.  De muziek en het hele concept komen uit de koker van Muriel Kloek. Check hier de tourdata!

Support

We hebben geen officiële crowdfundingscampagne gevoerd maar als je wilt supporten in deze bizarre tijden dan waarderen we dat enorm, alle beetjes helpen! Kijk hier wat je kan doen!

Noresign – geef niet op!

De titel van de voorstelling lijkt zijn naam eer aan te doen. In 2015 stond er een eerdere versie op de planken. Deze was veelbelovend maar de tijd was niet rijp.

Dit is de videoclip die toen gemaakt is:

Noresign 2.0 komt tot stand met steun van: