fbpx

Shows NO resign doorgezet naar 2021. Meer informatie volgt! Lees meer

MURIEL KLOEK

Als liefde onbetaalbaar is, kun je dan een prijskaartje hangen aan iets wat uit liefde gemaakt is?

“Als zangeres voel ik me meer verteller dan vocalist en als kunstenaar vind ik inhoud belangrijker dan de vorm. Ik maak popmuziek met een twist. Verschillende stijlen maar altijd met dezelfde intensiteit.”

 

Muriel Kloek - Juste des Choses

Muriel Kloek – Juste des Choses

“In onze wereld lijkt alles gepolariseerd te zijn: vrouwelijk versus mannelijk, kunst versus ondernemerschap, ratio versus emotie, goed versus kwaad, liefde versus haat. Ik geloof liever dat deze ogenschijnlijke polariteiten volledig complementair zijn aan elkaar en wederzijds respect verdienen omdat ze elkaar nodig hebben.”

 

“Binnen Music In Motions schrijf ik mijn eigen liedjes die recht uit mijn hart komen, waar schoonheid verborgen ligt. Maar om vervolgens de wereld in te gaan, heeft ze de ondersteuning nodig van een plan, logica en geld. Zo verenigt schoonheid zich met kracht.”

Noresign - Muriel Kloek

Ondernemerschap

Music In Motions is in 2008 van start gegaan. Muriel begeleidde koren en gaf worskhops in het evenementencircuit. Tegenwoordig wordt ze ingehuurd als zangeres voor teambuildingssessies en optredens; ze geeft les, schrijft songs en arrangeert. Ze schreef de show Noresign die in het najaar van 2015 succesvol voor het eerst werd uitgevoerd. Momenteel ligt de focus op haar programma van Franse chansons.

 

Ze zat als kind op de kathedrale koorschool, kreeg een aantal jaren pianolessen en heeft later zanglessen genomen bij Eva Kieboom, Brian Sporkslede, Fanny Alofs en Harjo Pasveer.
Ze woonde een aantal jaren in Rome en in Zuid-Frankrijk waar ze respectievelijk werkte als restauratrice op historische monumenten en als accountmanager.

 

“Don’t you resign on what you think is true, what belongs to you and what you care for
Don’t you resign on love”