fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Corona snorretje – Muriels artiestenleven #15

MURIEL - Le Cri de la Nuit - live - corona snorretje

“Ik zie er niet uit maar vanwege de corona laat ik het maar staan. Niemand ziet het. Kijk, dat snorretje gaat nog wel maar op mijn kin groeien net drie haartjes, dat gaat nergens over”. Hij plukt er bedachtzaam aan. “Wat vind jij?”

Via via ben ik in contact geraakt met een stageair. Hij heeft een cool project en zo bevind ik me op een maandagmiddag in een antikraakpand inclusief wietlucht, eindeloze rijen lege bierflesjes en enorme band-hang-bank. Zijn slaapkamer is een sfeerloos hok. “Ik heb toch geen vriendin”.

Ik ben bezig met mijn piano te installeren en los van het feit dat ik moeilijk kan multitasken, is de beharing van zijn gezicht op dit moment zo’n beetje het laatste wat me bezighoudt.
“Ehm, naja, maakt niet zoveel uit toch?”
“Tja, dit soort dingen houdt mannen bezig.”

De samenwerking verloopt soepeltjes. We kennen elkaar niet maar ik voel me snel op mijn gemak. Na afloop flirt hij genadeloos met me. Hij is expliciet, direct en hondsbrutaal maar ook volslagen charmant en ontwapenend. Ik weet niet of ik het ethisch vind om erop in te gaan.

 

Rotterdamse Haven

We lopen een rondje door de wijk. Het is een absurdistische plek, met woonhuizen, een kerk en twintig meter verder een gigantisch schip waarmee glasvezelkabels in de Atlantische Oceaan worden uitgezet.

Als ik een paar dagen later de video te zien krijg ben ik geraakt. Hij heeft me gezien. Als je toffe dingen maakt, mag je wat mij betreft een corona snorretje dragen, èn flirten. Ik heb een vriend voor het leven.

 

Er is een artikel + live interview en hieronder de video :)

Lees ook: Gevoelige liedjes voor zakelijk topmanagement

Wil je eens in de 2 maanden een coole update in je mailbox krijgen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

En, vind je het leuk om me supporten?
Bestel dan een album, fysiek, of digitaal. Mijn dank is groot! :)

 

Reacties zijn gesloten.