fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

No resign – team, tourdata & teaser – Muriels artiestenleven #19

Noresign, lunatic looking for love by SaraliHet is een spannende zomer geweest sinds het laatste bericht. Het plan dat ik in februari had ingeleverd voor Noresign, lunatic looking for love moest vanwege de corona crisis behoorlijk worden herzien. Afspraken moesten opnieuw onderhandeld en er kwam een aardige tijdsdruk op want we konden pas anderhalve maand later beginnen dan gepland.

Teaser

Inmiddels is er een toffe teaser. Die geeft een kleine indruk van wat je kan verwachten!

Team

Ook kan ik vol trots melden dat er een dijk van een team aan het werk is: kunstenares Dalida Georgiou Achmet heeft een waanzinnig stage set up ontworpen en geproduceerd, celliste Marta Gonzalez gaat mee als enige instrumentalist en de choreografie is ontstaan in samenwerking met danseres Maroula Iliopoulou. Licht en geluid worden verzorgd door Laurens Voois en achter de schermen houdt Sera Edgington zich bezig met productie en marketing. Bijbehorend album wordt gemixt en gemasterd door Aleksandar Obradovic-TSP Wave. 

Tourdata

We “poppen up” bij verschillende bijzondere locaties deze herfst, Amsterdam en Den Haag zijn ook bijna rond!

 

MURIEL voor Noresign by SaraliSupport

We hebben afgezien van een officiële crowdfundingscampagne maar als je wilt supporten zijn we je erg dankbaar! Kijk hier wat je kan doen :)

Noresign 2.0 komt tot stand met steun van:

Reacties zijn gesloten.