fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

NOresign – show must go on – Muriels artiestenleven #20MURIEL voor NOresign by Sarali

Show must go on, NOresign! De showcase tour moest afgebroken worden vanwege de corona maatregelen. Maar NOresign, in 2021 zijn we er weer!

2020 zal voor velen het jaar zijn geweest dat ze het liefst uit hun leven zouden willen schrappen. Ik zou op geen manier afbreuk willen doen aan het verlies dat mensen hebben kunnen lijden of het leed dat ze hebben kunnen ondervinden.

Maar voor mij is 2020 het jaar geweest waarin ik mijn droom in een plan goot. En als relatief onbekende nieuwkomer kreeg ik het vertrouwen en een smak geld van de gemeente Rotterdam om dat plan concreet te gaan maken.

2020 is voor mij het jaar geweest waarin ik uit mijn éénpitters situatie kwam als artiest en toffe samenwerkingen kon aangaan met talentvolle mensen. Een aantal daarvan zal doorgezet worden naar 2021.

2020 is het jaar waarin we in Rotterdam en Leiden de NOresign showcase hebben kunnen draaien en 5 prachtige avonden hebben gehad. Ze hebben ons de belofte doen maken om hoe dan ook, linksom of rechtsom door te pakken.

2020 is het jaar geweest waarin ineens deuren in zicht kwamen die tot dan toe verweg, gesloten en onbereikbaar leken.

2020 was het jaar waarin ik privé juist mijn sociale leven heb uitgebreid. Ik ben vaker van mijn zolder gekomen om coronaproof wandelingetjes door het Dakpark, langs Schiekanaal en Maas te maken.

Show must go on

Virussen zijn shit, maatregelen ingewikkeld en erdoorheen laveren vergt geduld, begrip en doorzettingsvemogen van iedereen.

Maar bizar genoeg bieden tot soort periodes ook kansen. In deze wintermaanden houd ik een welverdiende winterslaap en maak ik het album van NOresign af. Thank god I’m alive and kicking en ik zie uit naar 2021 om weer live te gaan knallen de pannen van het dak te spelen. Show must go on ;-)

Zie jou graag weer bij een concert in 2021!


6 Reacties op “NOresign – show must go on – Muriels artiestenleven #20”

 1. Hans Zoon schreef:

  Hoi Muriel,
  Wij hebben je een aantal jaar geleden leren kennen en vinden wat je doet echt heel mooi. Wij genieten van jouw muziek en performance.
  Ook in 2020 hebben we genoten tijdens het Terrastival bij de Rotterdamse Munt en je voorstelling No Resign.
  Wij hopen je dit jaar weer te mogen zien optreden.
  Naast een topartieste ben je voor ons ook een heel mooi, fijn mens.
  Wij wensen je het allerbeste voor 2021.
  Hans en Jeannette Zoon

  • Muriel schreef:

   Ha Hans en Jeannette,
   dankjulliewel voor je lieve bericht en echt superfijn dat jullie genieten van de muziek. Ben blij dat te horen daar doen we het tenslotte ook voor :)
   Jullie ook een heel fijn 2021 gewenst en ik zie jullie graag weer terug bij een concert of een andere gelegenheid!
   liefs,
   Muriel

 2. Joel schreef:

  Jij bent de Artiest waar iedereen naar verlangt! Het lichtpunt aan het einde van een donkere tunnel, die felle zonnestraal wat de mensen in het hart raakt, de Liberace van Nederland! Dat allemaal ben jij!!! Uitkijkend naar jouw voorstellingen! ;)

  • Muriel schreef:

   Ha Joel,
   dankjewel voor je mooie complimenten weer :) We zijn achter de schermen hard aan het werk om in 2021 weer los te kunnen barsten, laten ons niet klein krijgen door zo’n inieminie pruts parasiet ;) Zie je graag bij de volgende show!

 3. Frits Vinju schreef:

  Heerlijke muziek van een mooie vrouw, een stem uit duizenden, hopelijk snel een live concert en de cd, afwachten en aftellen.

  Groet

  Frits Vinju

  • Muriel schreef:

   Beste Frits,
   dankjewel voor je reactie! Concerten en CD komen eraan :)
   hartelijke groeten,
   Muriel