fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Camping Branco

Branco van Dantzigstraat

3035PX, Rotterdam

Datum & Tijd

12-07-2019 | 19:30

Camping Branco

MURIEL bij Camping Branco

Camping Branco

Camping Branco is een jaarlijkse camping in het Branco van Dantzigpark. De camping wordt georganiseerd door en voor buurtbewoners van Middelland. Tijdens het weekend zijn er verschillende activiteiten voor jong & oud door de hele wijk.

Het festival valt dit jaar op 12, 13 en 14 juli. Ik doe zelf de opening op vrijdag 12 juli van 19:30 tot 20:30 en mag daarmee de camping een Mediterraanse vibe meegeven.

 

 

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het is een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)Singelsounds met Muriel

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP