fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Café de Riddert

Mauritsweg 28

3012 JS, Rotterdam

Datum & Tijd

08-08-2019 | 21:30

De Riddert

MURIEL bij Café de Riddert

Café de Riddert

Vandaag ben ik te gast bij Café de Riddert, een waar begrip in Rotterdam Centrum. Want het is namelijk: “het kleinste poppodium van Rotterdam, waar je kunt genieten van vele speciaalbieren, whisky’s en natuurlijk live muziek!”

Het is hartje zomer en het perfecte moment om nieuwe dingen te proberen. Ik zal liedjes zingen van mijn Franse album, maar er ook wat Nederlands- en Engelstalig eraan toevoegen!

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het is een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)Singelsounds met Muriel

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP