fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Proeflokaal Faas

Zwaanshals 248-B

3036KZ, Rotterdam

Datum & Tijd

21-06-2019 | 21:30

Fête de la Musique bij Proeflokaal Faas

MURIEL bij Proeflokaal Faas

Proeflokaal Faas

Dit jaar wordt bij Proeflokaal Faas la Fête de la Musique gevierd en na een geslaagd optreden in februari, ben ik ben weer te gast.

La Fête de la Musique

Elk jaar wordt op 21 juni In Frankrijk, de langste dag van het jaar, een ode aan de muziek gebracht. Het is een nationaal festival waar alle muzikanten, ongeacht niveau, aan mee kunnen doen. Op de meest gekke plaatsen worden er optredens georganiseerd waardoor er een spontaan en gezellig gebeuren ontstaat.

Proeflokaal Faas

In dit oergezellige bruine café van Rotterdam Noord is elke week live muziek. Het publiek is een mengeling van muziekliefhebbers en vaste stamgasten die er al decennia komen. Het bier is goed en de sfeer ontspannen.

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben? Het wordt een concert van een uur, een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP