fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Bij Loes

Voorhaven 35

3025 HC, Rotterdam

Datum & Tijd

09-11-2019 | 19:30

Festival Historische Herrie

MURIEL bij Festival Historische Herrie Delfshaven

Festival Historische Herrie Delfshaven

Op zaterdag 9 november wordt ter gelegenheid van het Festival Historische Herrie het oude Delfshaven omgetoverd tot een muzikale speeltuin. Diverse artiesten en bands, waaronder ikzelf :) vertegenwoordigen een breed scala aan genres.

Op het menu staat bijvoorbeeld: Pop, Rock, Ska, Funk, New Wave, Hiphop/Reggae, Alternative/Experimenteel en zelfs Cover. Stuk voor stuk toonaangevende bands uit het Rotterdamse circuit!

Wandel langs de Aelbrechtskolk en ontdek o.a bij Café De Ooievaar, Café de Oude Sluis, Poolcafé Delfshaven en Stadsbrouwerij De Pelgrim Rotterdam wat er te horen valt. Ik sta zelf Bij Loes! De hele avond door kan je in dit sprookjesachtige gebied je muzikale horizon verbreden.

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Festival Historische HerrieDe liedjes zijn van het album Le Cri de la Nuit en in het Frans maar door het verhaal in het Nederlands tussendoor begrijp je precies waar het over gaat :)

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

 

Met dank aan Maasstad Music voor de organisatie

Wees snel!
OP = OP