fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

An-Dijvie

Jan Kruijffstraat 47b

3026 VN, Rotterdam

Datum & Tijd

14-07-2018 | 14:30

Informatie

gratis

Betalingen worden afgehandeld door onze betaalprovider via een beveiligde pagina. Na betaling keert u terug naar onze website.

Jazz Around Town Rotterdam èn 14 juillet

Ter gelegenheid van Jazz Around Town in Rotterdam en de nationale Franse feestdag, een open lucht concert in Delfshaven van Muriel En Chansons

Als je uit de metro Delfshaven stapt aan de kant van de Jan Kruijffstraat, vind je aan je linkerhand An-dijvie.
Deze biologische winkel bestaat dit jaar 35 jaar, dus al lang voordat bio een hype werd. Soms lijkt het alsof je in de jaren 50 beland bent. De poes komt spinnend langs je benen wrijven, de ouderwetse radio speelt klassieke muziek en je wordt in alle rust vriendelijk geholpen, er is alle tijd van de wereld.

Ze hebben heerlijk brood en zoetigheid, vers fruit, goede kazen en altijd wat vintage spulletjes in de verkoop. Geen wonder dat deze winkel het prima volhoudt in een wereld waarin alles snel en veel moet. Klanten komen hier graag en vaak en als je een speciaal verzoek hebt, dan vraag je daar gewoon om. An vindt wel een oplossing.

Aan het venster in de etalage kan je een kop koffie of thee drinken, soms soep, en een krantje lezen of je laptop meenemen en werken. De sfeer is huiselijk en informeel, iedereen is welkom.

Dus zaterdag 14 juli, 14 juillet in Frankrijk, North Sea Jazz in Rotterdam met Jazz Around Town, van 14:30 tot 15:30 op het terras onder de luifel, een gratis open lucht concert voor de leuk. Muriel En Chansons, franstalige zelf geschreven chansons, tikje jazzy, tikje rebels, soms op het randje, altijd mooi :-)

Ik zie je graag komen!