fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Schiezicht (achterzijde)

Spangense Kade 176

3026GX, Rotterdam

Datum & Tijd

26-08-2018 | 12:45

Kadefestival Delfshaven 2018

Als integrerende bewoner van de wijk Delfshaven in Rotterdam, ben ik Muriel zowaar uitgenodigd om 26 augustus op het Kadefestival te spelen met mijn Chansons. Dit supertoffe uit de hand gelopen bewoners initiatief bestaat dit jaar 5 jaar  dus er wordt extra uitgepakt!

Er zijn workshops te bezoeken, eetkraampjes uit allerlei soorten keukens te proberen, muziek te beluisteren, theater te beleven en kunst te bezoeken. Voor wie wil is er een boottochtje over de Delftse Schie.

Delfshaven Melting Pot

Het festival is een showcase van al het creatieve, culinaire en ondernemende talent van deze wijk. Voor wie niet met Delfshaven bekend is: deze Rotterdamse deelgemeente is een totale melting pot met zo’n 150 verschillende afkomsten. Het is de laatste jaren enorm opgeknapt en er hangt een toffe vibe van aanpakken en er iets gaafs van maken. Vandaar ook dit festival waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Het is georganiseerd voor en door de bewoners maar uiteraard zijn mensen van buitenaf ook van harte welkom om de bijzondere sfeer hier te komen proeven.

Kadefestival

Het festival duurt van 12:00 tot 20:00, toegang is gratis en voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Kadefestival Delfshaven

Kadefestival Delfshaven

Meer informatie: www.schiezicht.com/kadefestival | www.facebook.com/kadefestivaldelfshaven

 

ZOMERPROGRAMMA AAN DE SCHIE 1 T/M 31 AUGUSTUS – In deze periode rondom is er bijna elke dag iets leuks te doen in en rondom Schiezicht. Hierover later meer informatie

 

Wees snel!
OP = OP