fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Princes Theater

Schiedamseweg 19

3026 AB, Rotterdam

Datum & Tijd

07-11-2020 | 20.30

Informatie

Officiële Album Release; Early Bird €21,50/ Normaal €23,50 drank all inclusive koffie/thee/fris/ bier/wijn + €1 servicekosten

Betalingen worden afgehandeld door onze betaalprovider via een beveiligde pagina. Na betaling keert u terug naar onze website.

NO resign bij Prinses Theater-officiële albumrelease

Noresign, lunatic looking for love by SaraliNo resign, lunatic looking for love

Een jonge vrouw breekt los uit een mentaal korset, op zoek naar vrijheid en liefde. Ze zit gevangen in een liefde waar ze niet gelukkig van wordt. Hoe is ze daarin verstrikt geraakt? Hoe komt ze er weer uit? En wat wil ze wel?

Dance, hiphop, swing en rockballads nemen je mee in een emotionele rollercoaster over taboes op woede en lust. Maar het roept vooral een prangende vraag op: hoe gaan we met onze gevoelens om? Hoe vrij ben je als je ze onderdrukt? En ben je dan nog in staat om lief te hebben?

No resign, geef niet op: een spel van licht, decor, muziek en beweging zorgen voor een aangrijpende, intense voorstelling over verlangen naar emotionele vrijheid, heelheid en eigenliefde.

Prinsestheater

We zijn te gast in het Prinsestheater waar ooit Jane Mansfield haar eigen film kwam promoten. Het oude filmtheater is volledig gerenoveerd en we hebben de eer om er als een van de eersten te mogen spelen!

Noresign 2.0 komt tot stand met steun van: