fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Kanaal30

Kanaalweg 30

3526 KM, Utrecht

Datum & Tijd

16-10-2020 | 20:30

Informatie

Student €10,00 / Early Bird €12,50/ Normaal €14,50 + €1 servicekosten

Betalingen worden afgehandeld door onze betaalprovider via een beveiligde pagina. Na betaling keert u terug naar onze website.

NO resign bij Kanaal30

Noresign, lunatic looking for love by SaraliNo resign, lunatic looking for love

Een jonge vrouw breekt los uit een mentaal korset, op zoek naar vrijheid en liefde. Ze zit gevangen in een liefde waar ze niet gelukkig van wordt. Hoe is ze daarin verstrikt geraakt? Hoe komt ze er weer uit? En wat wil ze wel?

Dance, hiphop, swing en rockballads nemen je mee in een emotionele rollercoaster over taboes op woede en lust. Maar het roept vooral een prangende vraag op: hoe gaan we met onze gevoelens om? Hoe vrij ben je als je ze onderdrukt? En ben je dan nog in staat om lief te hebben?

No resign, geef niet op: een spel van licht, decor, muziek en beweging zorgen voor een aangrijpende, intense voorstelling over verlangen naar emotionele vrijheid, heelheid en eigenliefde.

Noresign bij Kanaal30

Kanaal30

We zijn deze keer te gast bij Kanaal30, een broedplaats voor creatieve ondernemers aan de oever van het Merwede kanaal, zuidwest Utrecht. In deze voormalige drukkerij met unieke architectuur wordt gewerkt, gewinkeld, gegeten en gedronken. Ook worden er regelmatig voorstellingen en concerten gegeven in de prachtige aula.

Er zijn bijzonder werkplekken in containers, kassen en keten waar fotografen, vormgevers en videomakers hun vak uitoefenen. Maar je vindt er ook keramisten, een trendwatcher, animatoren en een edelsmid. Je vindt er zelfs een geluidsstudio én een illusionist.

Voel je welkom om vantevoren heerlijk een hapje te komen eten bij het lopend buffet en een kijkje te nemen op deze unieke locatie. Daarna kun je genieten van een bijzondere en mooie voorstelling.

Noresign 2.0 komt tot stand met steun van: