fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Delfshaven

3026, Rotterdam

Datum & Tijd

14-09-2019 | 13:00

Pilgrim Harbour Festival

MURIEL bij Pilgrim Harbour Festival

Pilgrim Harbour Festival

Pelgrim Harbour Festival is een jaarlijks terugkerend festival in Rotterdam Delfshaven. Op deze zaterdagmiddag speel ik 4 korte setjes van 15 minuten tussen 13h00 en 17h00. LET OP ER ZIJN 2 VERSCHILLENDE ROUTES DUS JE KRIJGT NIET ALLE ARTIESTEN TE ZIEN!!! De andere acts zijn ook heel tof :)

Pilgrim Harbour Festival

Pilgrim Harbour brengt verrassende muziek en inspirerende artiesten uit verschillende culturen, achtergronden en verhalen bij elkaar. Dit levert niet alleen veelal bijzondere samenwerkingen op, maar maakt ook optimaal gebruik van de vele inspirerende en vaak onbekende ruimtes en locaties die het gebied rijk is. De ‘Onbekende Plekken’.

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het is een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)Singelsounds met Muriel

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP