fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Manta Beach

Strand Noord 57b

2586 ZZ , Den Haag

Datum & Tijd

15-09-2019 | 20:30

Poetry at Sea

MURIEL bij Poetry at SeaPoetry at Sea is een jaarlijks terugkerend literair festival op het Scheveningse strand. Daarom kan ik dit jaar mijn Franse poëtische liedjes hier laten horen :) Het festival begint om 14:30 en ik mag het om 20:30 afsluiten. Exacte tijden een klein beetje onder voorbehoud ivm met in- of uitloop ;) Voor mij zijn er spoken word artiesten en toffe eigentijds dichters, tot slot een relaxte DJ!

 

Poetry at Sea Festival

“Noordzeegolven rollen af en aan, een meeuw snaait een patatje en verhalen hangen in de lucht. Poëzie, spoken word, allerhande verhalen, woordkunstenaars en muziek op het strand. Warm je aan het vuur van Poetry at Sea. “

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het is een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)Singelsounds met Muriel

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP