fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200

3071AH, Rotterdam

Datum & Tijd

23-08-2020 | 15:00

Muriel – Le Cri de la Nuit – bij Rotterdamse Munt

Rotterdamse Munt

Supercool, de concerten komen weer op gang! Op deze zondagmiddag kun je genieten van een gezellige Frans terras sfeer bij de idyllische Stadstuinen van Rotterdamse Munt

Intense gepassioneerde liedjes over nachtleven, jezelf verliezen, liefde en verborgen verlangens.

Het is allemaal coronaproof met tafeltjes en voldoende afstand. Als je zeker wilt zijn van een plekje, reserveer dan even vantevoren via:organiseerhet@rotterdamsemunt.nl

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

Le Cri de la Nuit- de roep van de nacht

Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben? De liedjes zijn van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard wordt er tussen de liedjes door wel iets over in het Nederlands verteld ;)

 

 

De Rotterdamse Munt

Deze romantische, idyllische bloeiende stadstuin bevindt zich hartje Rotterdam Zuid en is een plaatje om te zien en lekker in rond te wandelen. Op het terras geniet je van een rustgevend groen en sfeervolle muziek.

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP