fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Schiller Theater Place Royale

Minrebroederstraat 11

3512 GS, Utrecht

Datum & Tijd

28-09-2019 | 20:30

Schiller Theater Place Royale

MURIEL En Chansons, Foto: Bob Leistra

Foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

MURIEL zingt, speelt, vertelt en danst het verhaal van een vrouw die wel wil liefhebben, maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven.

We kunnen onze donkere kant zo vrezen, maar betekenen die instincten en stille verlangens niet stiekem juist onze kracht en vrijheid?

 

Ingetogen en subtiel, dan weer rauw en expressief zingt ze over de Handen van de Cellist, de Vlucht en de Geur van Vrijheid. Passionele, Franstalige liedjes wisselen elkaar af met grappige anekdotes over vrouw zijn binnen de liefdesverhoudingen anno nu.

MURIEL bij Schillertheater Place Royale

Schillertheater Place Royale

De voorstelling duurt anderhalf uur met een korte pauze. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de site van het Schillertheater Place Royale. Het theater heeft een rijke geschiedenis en er gaat een een leuke anekdote: Mozart zelf verbleef als tienjarige met zijn vader en zus een aantal dagen in de Minrebroederstraat. In het theater, dat toen een danszaal was, oefende hij de klavecimbel.

 

Le Cri de la Nuit - MURIEL, Foto: Laura Tedeschi

Foto: Laura Tedeschi

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven¬† zijn. Het vormt een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP