fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Singeldingen

Heemraadsplein

3023BD, Rotterdam

Datum & Tijd

23-06-2019 | 14:00

Singeldingen

Muriel bij Singeldingen - Heemraadplein

Singeldingen – Heemraadplein

Singeldingen werd 10 jaar geleden opgericht door een groepje moeders die de buurt leefbaarder wilden maken voor hun gezinnen en de buurt.
Nu zijn ze er nog steeds, en werken verschillende vrouwen, mannen, meisjes en jongens samen aan deze zomerse ontmoetingsplek in het Heemraadpark in Rotterdam West.

Vanaf 8 mei tot 21 juli worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud waaronder lekker eten, muziek luisteren, pony rijden en nog veel meer. Ikzelf ben te gast voor de zondagmiddag Singelsounds.

 

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het wordt een concert van een uur, een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)Singelsounds met Muriel

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP