fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

Merz Dordrecht

Korte kalkhaven 3

3311 JM, Dordrecht

Datum & Tijd

08-03-2019 | 21:30

Vrouwendag bij Merz

Muriel bij Merz-Dordrecht

Merz-Dordrecht

Jaaa, Vrouwendag-bij-Merz, op deze 8 maart mag ik mijn kunsten vertonen bij Merz in Dordrecht en een boekje opendoen over mijn eigen persoonlijke feminisme.

Want we klagen over het glazen plafond en de verschillen in loon, over het tekort aan kinderopvang en macho investeerders die seksistisch oordelen. Het zijn allemaal maatschappelijke problemen die zich afspelen op de werkvloer.

Maar hoe zit het binnenshuis? Waarom komt het beheer van de agenda vaak als vanzelf bij de vrouw terecht, en wordt zij bijna altijd automatisch de general manager van het huishouden? Waarom worden mannen vaak gezien als een extra kind?

Muriel - Le Cri de la Nuit

Foto: Laura Tedeschi

Statistisch gezien kun je als vrouw beter single of lesbisch zijn als je echt carrière wil maken. Als man kun je juist beter een relatie hebben als je de top wilt bereiken. Wat voor invloed heeft deze spagaat op ons alledaags liefdesleven?

Maria wil wel liefhebben, maar zich niet binden. Ze is bang dat ze dan iemand moet gaan worden die ze niet is, om maar aan de verwachtingen te kunnen voldoen. Om te ontsnappen stort ze zich vol overgave in het nachtleven.

Muriel En Chansons

Ik zal 1 uur spelen, Franstalige liedjes van mijn album Le Cri de la Nuit. Check alvast de albumtrailer en een live video

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

Merz

Merz is gevestigd in een authentiek pakhuis uit 1640 aan een oude werkhaven aan de rand van het centrum van, Dordrecht. Het is een gaaf pand, je kan er lekker eten en de sfeer is tof.

 

Ik heb er onwijs veel zin in, het wordt een supergave avond, zie je graag dan!

Wees snel!
OP = OP