fbpx

Start online albumverkoop zaterdag 29 mei 20h00

Venue

De Machinist

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK, Rotterdam

Datum & Tijd

09-06-2019 | 14:40

Werelds Delfshaven Festival

Muriel bij Werelds Delfshaven Festival

Het Werelds Delfshaven Festival vindt elk jaar begin juni plaats aan de achterzijde van de Machinist, aan de Coolhavenkade. Drie dagen lang wordt er muziek gemaakt, gedanst en theater gespeeld. Een bruisende mix van de meest uiteenlopende acts, stijlen en leeftijden, die allemaal uit de wijk komen. Van cumbia circus tot fanfare, van Brassband battle tot iftar maaltijd, van Kaapverdiaanse Funana tot ontregelend straattheater, tot half Franse singer/ songwriters.

Het festival valt dit jaar op 7, 8 en 9 juni. Ik speel zelf 2 sets op zondagmiddag:

14h40 – 14h55
15h50 – 16h10

 

 

Muriel - Le Cri de la Nuit - foto: Bob Leistra

Muriel – Le Cri de la Nuit – foto: Bob Leistra

MURIEL EN CHANSONS

“Maria wil wel liefhebben maar zich niet binden. Vol overgave stort ze zich in het nachtleven. We kunnen onze donkere kant zo vrezen. Maar zitten daar niet vaak juist onze kracht en vrijheid verborgen? En dus ons vermogen om lief te hebben?”

Het is een Franstalig programma met liedjes van het album Le Cri de la Nuit. Uiteraard worden tussendoor de liedjes wel in het Nederlands geïntroduceerd ;)Singelsounds met Muriel

 

Artwork Le Cri de la Nuit: Laura Tedeschi, Veronica Ramses, Elena Friso

Foto: Laura Tedeschi

 

 

Le Cri de la Nuit

De Franstalige liedjes zijn afkomstig van het album Le Cri de la Nuit. Het kwam afgelopen november uit en is te bestellen. “De arrangementen zijn zorgvuldig uitgewerkt waardoor stem en piano intens met elkaar verweven zijn. Het vormt daardoor een bijzonder geheel met een totaal eigen sfeer.”

Wees snel!
OP = OP